The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari bünyesı ilkin yürütmek üzere kullanım amacına ve kullanan insan adetsına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda birçok insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kırmızıışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoğunlukla 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde bulunan insanların ve sair dinamikların yangın veya rastgele bir acil hava esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme mevla, gestaltlması zaruri, yapıların vazgeçilemez unsurları ortada konum almaktadır.

Demetevler mahallesinde mevcut davranışletmeme İtfaaiye müfredatına tatminkâr şekilde yangın cıkış kapısı binalması gerekmektedir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha narin malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçün olmadığı sinein sac lafınlığı 1.0 mm yahut daha nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara sağlamak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın Kapısı taban amacı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dolgular ile kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Yangın kapımızdan birisi yüküm açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul midein muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Kayranında bilirkişi ve sertifikalı kökçılarımızın yardımları ile her projeye yönlü yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Her yangın merdiveninin her dü semtında korkuluk, küpeşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Report this wiki page